Thai voor Taal

Thai Vertaalbureau voor Thai-Nederlands-Engels

 
Thai voor Taal is een vertaalbureau dat zich specialiseert in vertaal- en tolkdiensten van de Thaise taal naar de Engelse- en Nederlandse taal en vice versa.

Met een gekwalificeerde Thaise tolk levert Thai voor Taal tolkdiensten zowel op locatie als telefonisch op afstand. Onze diensten kunnen breed worden ingezet zowel in zakelijke- als privésfeer. Tevens kunt u bij Thai voor Taal terecht voor uiteenlopend vertaalwerk gevarieerd van brieven, formulieren (officiële) documenten, aktes, websites, brochures, (financiële) verslagen tot commerciële of marketing teksten. Indien gewenst kunnen wij u beëdigd vertaalwerk met een tweede revisie aanleveren.

Naast vertaal –en tolkdiensten biedt Thai voor Taal bijlessen in het Nederlands aan Thaise mensen die hun Nederlandse taal willen verbeteren zowel in woord als geschrift of Thaise lessen aan de geïnteresseerden.  Mocht u een gids of reisbegeleider nodig hebben voor uw Thaise zakenpartners/ delegaties kunt u ook bij ons terecht. Tevens kunnen wij u ondersteunen in uw zakenreis in Thailand.
 
Onze werkwijze is transparant. Het vertaalwerk wordt per woord berekend. Het tarief is eenduidig. De levertijd van een vertaalwerk is afhankelijk van de omvang van het werk en dit zal duidelijk in de offerte worden aangegeven.
De tolkdienst wordt per uur berekend en daarbij komt ook een reiskostenvergoeding. Al deze onderdelen zullen in de offerte worden opgenomen. Meer informatie hierover vindt u in ‘werkwijze'.
 
Thai voor Taal; uw partner in de Thaise taal!