Thai voor Taal

Thai Vertaalbureau voor Thai-Nederlands-Engels

 
Thai voor Taal is een vertaalbureau dat zich specialiseert in de vertalingen en tolkdiensten van de Thaise taal naar Engelse en Nederlandse taal en vice versa.

Met een gekwalificeerde Thaise tolk levert Thai voor Taal tolkdiensten zowel op locatie als op afstand via de telefoon of video call. De tolkdiensten kunnen breed worden ingezet zowel in zakelijke- als privésfeer. Tevens kunt u bij Thai voor Taal terecht voor vertalingen van o.a. brieven, formulieren (officiële) documenten, aktes, websites, brochures, (financiële) verslagen tot commerciële of marketing teksten. Indien gewenst kunt u bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen van Thai naar Nederlands en vice versa.

Naast vertaal –en tolkdiensten biedt Thai voor Taal ook andere diensten aan zoals het geven van bijlessen aan Thaise mensen die hun Nederlandse taal willen verbeteren. Mocht u een gids of reisbegeleider nodig hebben voor uw Thaise zakenpartners/ delegaties kunt u ook bij ons terecht.
 
Onze werkwijze is transparant. Het vertaalwerk wordt per woord berekend. De levertijd van een vertaalwerk is afhankelijk van de omvang van het werk en dit zal duidelijk in de offerte worden aangegeven.
 
Het tolken wordt per uur berekend en daarbij komt een reistijd- en reiskostenvergoeding. Al deze onderdelen zullen in de offerte worden opgenomen. Meer informatie hierover vindt u in ‘werkwijze'.
 
Thai voor Taal; uw partner in de Thaise taal!