Thai voor Taal

Thai Vertaalbureau voor Thai-Nederlands-Engels

Thai voor Taal is het vertaalbureau dat zich heeft gespecialiseerd in vertalingen en tolkdiensten van de Thaise taal naar de Engelse en de Nederlandse taal en vice versa. Thai voor Taal levert tolkdiensten zowel op locatie, als op afstand, via de telefoon of via video call. Daarnaast zijn wij in te zetten in situaties waarbij een beëdigd tolk vereist is. De tolkdiensten kunnen breed worden ingezet in zowel de zakelijke- als privésfeer.
 
Ook kunt u bij Thai voor Taal terecht voor vertalingen van o.a. brieven, formulieren, (officiële) documenten, aktes, websites, brochures, (financiële) verslagen en commerciële of marketing teksten. Indien gewenst kunt u bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen vanuit het Thai naar Nederlands en vice versa.
 
Naast vertaal –en tolkdiensten biedt Thai voor Taal ook andere diensten aan zoals het geven van bijlessen aan Thaise mensen die hun Nederlandse taal willen verbeteren. Mocht u een gids of reisbegeleider nodig hebben voor uw Thaise zakenpartners of delegaties kunt u ook bij ons terecht.

Onze werkwijze is transparant. Het vertaalwerk wordt per woord berekend. De levertijd van een vertaalwerk is afhankelijk van de omvang van het werk en dit zal duidelijk in de offerte worden aangegeven. 

Naast een uur tarief berekenen wij een reistijd- en reiskostenvergoeding. Al deze onderdelen zullen in de offerte worden opgenomen. Meer informatie hierover vindt u in ‘werkwijze'.
 
Thai voor Taal; uw partner in de Thaise taal!